en million døde barn ! :D <3

Omg nå sitter jeg på skolen å dør på meg =/ er så trøtt ?..

Og nettet er så tregt at jeg blir sint..tar en million år bare for at siden skal laste ned noen bilder?..

Omg , når vi fikk pcene sa di licam atte nettet skulle bli såe bra og alt det crappe der..

Jeg har værtfall ikke sett noe til no bra netttttt..

På skola jeg går på der kan alle gå..fra 1kl til 1vgs..

Og han ene gutten han er kanskje 7 år elrno og han er dritt slem mot meg :S:S:S han kaster ballen sin på meg og kaller meg fitter kjærring og alt sånt :O oxo sa han at skulle knuse trynet mit :O

Og det eneste jeg sa det var bare at jeg ikke gidder at han skal snakke til meg på den måte der og at han kommer til å få igjen hvis han ikke sjerper seg?..blir så sint. Og jeg kan ikke gjøre han noe helr fordi atte da blir jeg angript av alle andre licam?. :C

Samma med hu jeg bor med..hu skal licam være så søt og uskyldig hele jævla fuckings tia og hvis jeg sier no til a begynner hu å grine :C omfg..! og da blir jeg den slemme igjen ikke sant?.fy faen as..er såe dritt lei av sånne folk..dere er dumme.drikk maling!

Og faen az?er så sintsintsintsint!!!!!!!!!! Vil ikke være sint..hva skal jeg ghjøreeeeeeeee? :C:C:C :/

Alt licam blir helt galt uansett hva jeg gjør =/ og hvis jeg sier fra elrno såe blir jeg den slemme med en gang..skal jeg licam bare gå å holde alt inni meg da elr???????? Kan jo ikke gjøre noe annent da blir jeg jo grillaaaaaa!!og akk nå er jeg sinnsykt trøtt og øya mine ser fine og røde og det ser ut som jeg har sitti å paffa i alle evigheter?? :O er jo ikke no gøy når det bare ser sånn ut og når det faktisk ikke eer sånn??..blæææ?. nå har vi kviss?(elr åsn man skriver det)

Kjempe gøøøøy :D alle barna er glade!! Men det som er det er det atte vi plutselig bare er 3 og en av oss driver å blogger :O(meg tihi) men det er drit kjedelig da?det er bare forgrunna atte lærerne ikke har nok ting vi kan finne på :C ! blir så imponert. Anyway nå gidder jeg ikke blogge mer forgrunna det er sikkert ikke no spennende å lese om hva som plager meg??so godbye?!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

elinmichelle

elinmichelle

15, Modum

jeg spiser små barn :3 oxo liker jeg å ha røver-historier i lomma mi (: smake? :)

Kategorier

Arkiv

hits