how in hell...

...skal jeg få tatt bilder nå?*-*

hadde koselig besøk av nina og espen igår :-) vi spiste brownies og drakk brus. y0. nina tok me seg kamera til inst. som jeg hadde pakka me meg av visse grunner og nå får jeg ikke tatt bilder at all! kan ta kanskje 1 bilde med tlf men bilde blir stygt og dårlig kvalitet og jeg vet ikke hvor overføringskabelen er :3 så jadda ! kjempe gæy.

etterpå stakk jeg ned på klubben og møtte og stephan og roy og johner'n og så kom jo henriette søta dinglene etter hahha søt :) fikk betalt kaffe gjelda mi på ei krone også gikk det noen flere til mere kaffi namnamnamnamnam:3 stephan var søt og nærvøs fordi han hadde oppkjøring idag ! og han .. STO ! drit bra, flinken ! :-)

idag har jeg gjort forfærdelig lite, stått opp(tiltak), vært på skolen , (sett film og spilt uno) og sitti på fb og spist middag og sitti på fb og så plutselig kom kristian løpende inn døre og jeg bare ahhhhh lær deg å bank på.! så stakkeran gikk ut og lukka døre og banka forsiktig på og sa "hvem hånd?" og jeg bare DEN:D og han bare ga meg en skål me godteri og jeg bare ah fuck dårlig samvittighet-.- hehe:P og etter det har jeg skypa litt me espen og snakka med mamma i tlf og bestillt LAAAANGE ullstrømper i MANGE forskjellige farger :D:D:D og får dem nok om noen år.......................... HINTHINT :) kanskje jeg spør noen andre som har tid til å strikke.. det var mamma unnskyldning at hu hadde ikkje tid tel å strikke... hmm..

brant stærrin lys ista og så tok jeg av litt av toppen fordi flammen holdt på å drukne så da tok jeg av litt og så rant det stæærin ut på det lille æææ speilfate jeg har under.. OG PÅ KOMMODEN! fuuuuuuuuuuuuuuuuu liker ikke!

savner alle di gamle folka :/ <3 love you all <3

-elin michelle <3


2 kommentarer

nina

20.nov.2010 kl.20:29

... og det var like koselig å besøke deg :)! "Gubben" sier det samme :)

elin michelle

22.nov.2010 kl.22:16

ja det er bra da :) tihi

Skriv en ny kommentar

hits