jeg lurer på om---

---jeg har anti-sosial angts..? hvis det er no som heter det da '? ikke svar på det forresten..

værtfall når jeg er sammen med folk er jeg glad og lykkelig og alt er bare helt toppers (stortsett) men med engang jeg er alene så blir jeg bare møkk deprimert og begynner ikke alltid,men ofte å grine.. har aldri vært sånn før liksom ..

drit slitsomt og endre humør sånn hele tia liksom... uuuææææ D: og når jeg er sånn deprimert ofte og sånn så blir jeg bare kjempekjempe max motherfucking negativ liksom.. alt er bare dritt og alt kommer til å gå til hælvette så hvorfor i det  heletatt prøve? og jeg sitter å kjører hue mitt med det hele tia liksom.. :S wtf?

har faktisk ikke blogga på et par 5 dager elrno fordi akk detta.. hakke orka elr hatt motivasjon elr lyst elr noe.. hva er liksom vitsen med å ha en blogg.. ? bloggen har vel blitt det stedet der jeg kan få sagt ting jeg vaneligvis ikke sier til noen da.. der kan jeg bare slenge ut så mye dritt jeg bare vil og orker uten at noen egentlig kan si no på det.. egentlig mye av det jeg skriver som helst ikke skal ut her at all , men  kanskje det er min måte å si det til folk på..? kanskje jeg ikke klarer og si og forklare hvordan jeg har det og føler meg men faktisk må skrive det? jaja funker for meg det men vet ikke om det funker i lengden da? er det kanskje dumt å la være å snakke med folk på den måten? trur det  men allikevel gjør jeg det..

har egentlig lyst til å bare leve med meg selv jeg.. trur det hadde vært greit.. trur at hvis det bare hadde vært meg i en egen liten værden så trur jeg det hadde vært ganske koselig.. ingen som kan lage noen problemer elrno.. og jeg kunne ikke ha skyldt på noen andre når jeg hadde driti meg ut og jeg kunne tenkt atte hmm detta må jeg endre på , detta funker ikke. detta kan kun jeg fikse .. og altså klart og finne på en måte og bare ordna opp i alt.. that would be awesome!

nå er det middag så får ikke skrivd mere nå.. heijdå

-elin michelle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits