cuz i got no friends :3

burde vel egentlig skrive no nå meeeeeeeeeeeeeen.. hva ska en skrive a? har ikke vært i skrive humør di siste dagene men får jo nesten håpe på at det går seg til igjen ettervææært...

hakke gjort så mye di siste dagene, egentlig.. sitti hjemme for meg selv og strikka og sett på tv.. jadda koselig det sikkert.. har ingen venner så hvis noen vil være venn med meg elr har noen venner til overs så kan vi sikkert arangere et møte elrno C'x hihi..

jeg er en over middels awesome person.. bare sånn at dere vet det.. kan ha et hælvettes tempramang, innimellom, men det er litt av sjarmen.. :):) og elrs så  er jeg stort sett gla og kan virke en smule lykkelig når jeg er med andre , men når jeg er med bare meg selv og ikke har noe å gjøre så detter stort sett værden min sammen.. så trenger igrunn venn(er) nå :):) så send meg brev her elr send meld på tlf hvis du ønsker å være vennen min..(46951617) og hvis ikke så går du glipp av no stort , fordi jeg er egentlig drit awesome , men har bare litt sosiale problemer.. oxo har jeg grønt hår og elsker piercinger :):):) takk for meg.

 

ja det var jo litt av et utbrudd men sånn utenom det da så skal jeg til tyskland om noen timer! aldri flydd før fordi jeg er fattig så kan jo bli spennende.. er veldig kvalm, vet ikke om det har noen sammenheng men men.. blæææ..

"skolen" (elverhøy kultursenter) jeg går på må vel være den beste "skolen" å gå på igrunn.. der har man mulighet til å gjøre stort sett det man vil og det kan årnes sånn at man får bli akk det man har lyst til. men syns dagene er veldig for korte.. kunne godt bodd der jeg.. :) trives bedre når det er sånn passe mange folk rundt meg (sånn som på en innstutisjon) for det er det jeg er vandt med.. altsåe jeg har bodd på instutisjon i nesten 3 år så er litt vanskelig med vanelig familie bare sånn plutselig.. :3

på kvelden på torsdager så er det et egent tilbud til dem som for.eks. ikke har venner sånn som meg :) elr dem som rett og slett bare trenger et sted og henge på torsdager. ikke sånn for hvem som helst , man må være spessiell :):) og nå har jeg fått lov til å begynne der og det er bare drit kult syns jeg. siden jeg ikke har venner så har jeg værtfall et sted å henge på torsdager og det er bare masse trivelige folk der..! super gjeng:):)

gidder egentlig ikke skrive mer for nå skal jeg se på tv og strikke.. -.-'' er det rart at jeg føler meg som en venneløs 50år gammal dritt kjærring som har tusen katter og strikker all the time, og er litt sånn små alkis?..... perfekt liv<3aner ikke hvem denna jenta er og husker ikke hvor jeg fant bildet, men jeg er ganske sikker på at detta er  ukas peneste person og kuleste og fineste og bare nAm !! elsker deg , hvem enn du er.

 

so long bitches. - elin michelle<3

2 kommentarer

jeglikerglitter

09.des.2010 kl.21:10

Åh den jenta på bildet er super nydelig.

Jeg tror hun heter Angelica eller noe sånt pent eller therealmurderotic. o.o

Om jeg ikke tar feil, altså.

elin michelle

10.des.2010 kl.09:37

åååja, håper hu ikke ser detta da xD

Skriv en ny kommentar

hits