jatta jatta

idag på skolen har vi aka.. litt gøy. litt. men jeg fikk jo seff dritt vondt i ryggen.. jævla humper.. måtte dere smelte!!

på vei til arnadal il så stoppa vi på europris for å kjøpe varme dresser.. da skulle kaja ut (som jeg satt foran med) og idet hu gikk forbi meg klarte hu å smelle til og rive i di 2 nye percingene mine.. tok dem dagen før nyttårsaften så dem er nokk så ferske! syyyykt vondt! og jeg var drit deppa og lei meg fra før så når dette skjedde så knakk jeg totalt sammen.. trur jeg gråt i kanskje 20 timer elrno haha.. følte meg så jævli smart xD fint lite sammenbrudd .. elsker dem♥  det gikk over etter en time sånn ca. og resten av dagen har forsåvidt vært grei.. nesten ikke vært sint elr noe.. og nå om dagene pleier jeg å være driiiit sur.. av en elr annen grunn.. og jeg har vært små syk i det siste og da blir jeg værtfall grinete.. ække lett og hele tia måtte bite ting i seg , når man er så sykt kvalm heeeeele tia..! og igår så lo jeg så mye at jeg nesten spydde..sånn serr.. kjente bare en klump i halsen.. grunna felix som random begynte å snakke om sitt førsterumpe hår.. drit bra! HAHAHAHHA omg as.. god gutt da :)

nå skal jeg bare dusje , røyke og pusse tenna og rense piercingene så ere natta på meg gitt.. er drit sliten klarer nesten ikke holde øyelokka oppe.. serr..

natta ♥

-Elin Michelle

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits