im nobody,not even my self.

tenkte jeg skulle blogge litt før jeg legger meg. jeg finner det alltid veldig vanskelig å tenke ut hva jeg skal skrive(og hvis jeg gjør det så blir det bare feil fordi jeg endrer mening 1000 ganger noen som er litt rart siden jeg egentlig ikke er så veldig ubesluttsom og surrete,væærtfall så ja da blir alt helt rart og ting blir skrivd som ikke skal skrives ,but then again, burde jeg skrive dette?) så det jeg pleier å gjøre det er det at jeg stortsett har et utgangspunkt å gå ut ifra men det har jeg ikke alltid så da bare begynner jeg å skrive . ordene liksom bare faller på plass,men samtidig blir alt veldig  "rotete" og "uoversiktlig". men what ever for det er ikke jeg som skal lese dette det er deeere!YAH! og noen ganger pleier jeg å lese igjennom fordi.. næh vet faktisk ikke hvorfor , men værtfall da så ser jeg at jeg har en del skrive feil. pcens feil! sier vi.. noen som vet hvorfor det stortsett er enklere å skylde på andre?

bladde nettopp gjennom en random spille liste på spotify og da fant jeg en sang. 9 crimes heter den. utrolig fin ♥ husker den fra 3-4-5 år siden. jeg husker beste venninda mi (da) sang på den. mener å huske at hu sang den på åpen scene med typen sin.? utrolig vakkre stemmer har dem begge!

satt nettopp og tenkte.. kom fram til at jeg faktisk ikke er flink til noe. det er mange ting jeg er LITT flink til men ikke mye! jeg har mange venner som er flinke til å synge. -jeg kan ikke synge i det hele tatt. jeg har mange venner som spiller og er dritt gode på det- jeg skjønner ikke engang hvordan man går framover . mange er sick gode på photoshop.-jeg skjønner ikke noe! og hvis jeg skjønner noe elr lærer meg ting så har jeg lagt merke til at jeg stortsett glemmer det jeg nettopp har lært. jeg kjenner mange som spiller gitar. - jeg klarer ikke å holde "grepene" (elr hva det kalles?) ordentlig engang.+at jeg ikke har tolmodighet til å lære meg en hel sang.+at jeg glemmer med ENGANG!!  jeg kjenner mange som er flinke til å snakke elr skrive og gjøre seg forstått. - det klarer ikke jeg.det er fordi jeg glemmer det jeg skal skrive elr skifter mening underveis.det gjør det veldig vanskelig for meg og skrive. tilogmed nå klarer jeg ikke å forklare ordentlig hva jeg mener. dritt frustrerende! det er liksom sånn ; ååå han der er dritt god på gitar elr ; å hu der har en helt sinnsykt fin stemme. men med meg så er liksom.. uh der er hu. hvem? jo du vet.. hu! og bare ?? .. liksom det er ikke no spessielt med meg .  og jeg vet at det ikke hleper å tenke sånn "det er ikke noe jeg er flink til" og det er veldig lett og si " fokuser helt mer på det du faktisk klarer og mestrer" men det er faktisk ingen ting.. jeg har sitti flere timer og tenkt på,,hva er det jeg egentlig er god på? hva er naturtalentet mitt? men kommer alltid fram til den samme greia. det er absolutt ingenting jeg duger til. det er mange ting jeg skulle likt å være god på. men jeg klarer ingenting. til og med det og bare være sosial er sykt vanskelig. jeg klarer aldri å være meg selv ( fordi det faktisk ikke er noe " meg selv" i meg) og jeg er alltid redd for hva andre tenker om meg.jeg er liksom ingen. greit igrunn det for man skal jo være seg selv , men jeg er ikke meg selv . jeg er ikke no. jeg er ikke luft engang. teit eksempel med tanke på at luft er det viktigste vi har her på jorda.

trur ikke det er meningen at jeg skal være god på noe som helst.  det er liksom er et sykt svært tomt rom inni meg som bare måå og skikkelig vil bli fyllt med noe annent enn tårer ,sorg og smerte, men samtidig så går det ikke. jeg trur jeg er gal. noe er det værtfall.jeg lider nok av noe deprimerende greier.det er nesten sikker på.

trur ikke jeg skal skrive mer nå jeg,, men legger med et litt søtt bilde.♥that kiss maid my hole life worth livin' for a little moment♥ -malin,jeg digger deg!

 

Elin Michelle.

Én kommentar

Marita Christine

24.feb.2011 kl.22:30

Alle er gode til noe Elin :- ) Det tar bare litt tid og finne ut av det. Jeg vet ikke hva jeg er god til, men satser på at det er noe. Men DU er god til å skrive. Bloggen din er bra.

Kisses <3

Skriv en ny kommentar

hits